• Μεσολογγίου 46, Πειραιάς
  • 24 Ώρες
  • 210 41 15 200

Ρέγκλινγκ: Η Ελλάδα θα λάβει αναλογικά μεγαλύτερο μερίδιο από το Ταμείο Ανάκαμψης

Σταϊκούρας: Πρέπει να στηρίξουμε για όσο χρειαστεί τα νοικοκυριά που έχουν πληγεί από την κρίση Την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τις… The post Ρέγκλινγκ: Η Ελλάδα θα λάβει αναλογικά μεγαλύτερο μερίδιο από το Ταμείο Ανάκαμψης appeared first on Times News.
Περισσότερα

Ντόναλντ Τουσκ: Η πανδημία τα ανέτρεψε όλα, αλλά δεν απαξίωσε τη δημοκρατία

Την ανάγκη εγρήγορσης για την προσπάθεια προάσπισης της δημοκρατίας, τόσο από εξωτερικά αυταρχικά καθεστώτα αλλά και από παρόμοια φαινόμενα στο εσωτερικό της… The post Ντόναλντ Τουσκ: Η πανδημία τα ανέτρεψε όλα, αλλά δεν απαξίωσε τη δημοκρατία appeared first on Times News.
Περισσότερα

Τα νοσοκομεία που επιστρέφουν στην «κανονικότητα» από την επόμενη εβδομάδα

Σχέδιο επιστροφής στην κανονική λειτουργία των νοσοκομείων θα ξεκινήσει να υλοποιεί από την επόμενη εβδομάδα το Υπουργείο Υγείας, καθώς το επιτρέπει η επιδημιολογική… The post Τα νοσοκομεία που επιστρέφουν στην «κανονικότητα» από την επόμενη εβδομάδα appeared first on Times News.
Περισσότερα

Σκοτώθηκε οδηγός σε αγώνα Dragster στο Αγρίνιο

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για τους αγώνες Dragster στην Ελλάδα. Την Παρασκευή, 14 Μαΐου, πρώτη μέρα δοκιμών για τον 1ο Πρωταθληματικό αγώνα στο Αγρίνιο, ο 34χρονος οδηγός Γεράσιμος Φιλιππάτος έχασε τη ζωή του καθώς το αυτοκίνητο του, ένα Nissan GT-R έχοντας διανύσει τα πρώτα μέτρα, έφυγε από τον διάδρομο και γλιστρώντας sports.ert.gr.
Περισσότερα

ΟΗΕ: 10.000 Παλαιστίνιοι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους στη Γάζα – Τουλάχιστον 122 οι νεκροί

Ο ΟΗΕ ανέφερε σήμερα ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του περίπου 10.000 Παλαιστίνιοι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στη Λωρίδα της Γάζας «εξαιτίας των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών» μεταξύ… The post ΟΗΕ: 10.000 Παλαιστίνιοι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους στη Γάζα – Τουλάχιστον 122 οι νεκροί appeared first on Times News.
Περισσότερα

ΗΠΑ: Δεν έχει αλλάξει η πολιτική μας για τους S-400, λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Η απόκτηση του ρωσικού συστήματος S-400 από την Τουρκία θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια της στρατιωτικής τεχνολογίας και του στρατιωτικού προσωπικού των… The post ΗΠΑ: Δεν έχει αλλάξει η πολιτική μας για τους S-400, λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ appeared first on Times News.
Περισσότερα