Ραδιοταξί Ερμής. Πρωτοπόροι στον τομέα των μεταφορών.

H εφαρμογή ονομάζεται Ermis Athens και είναι συμβατή με συσκευές Android και IOS.

Ο πελάτης θα πρέπει να την αναζητά στο Play Store και App Store, με την ονομασία (Ermis Athens), να την κατεβάσει και να συμπληρώσει τα στοιχεία που απαιτούνται:

  • Σε πρώτη φάση μόνο τον Αριθμό τηλεφώνου του, για να τον εντοπίζει ο δορυφόρος στην διεύθυνση που βρίσκεται κάθε φορά που θα χρησιμοποιεί την εφαρμογή.
  • Έπειτα, αν θέλει μπορεί να συμπληρώσει στοιχεία όπως το Ονοματεπώνυμό του, για να φτιάξει ο ίδιος την καρτέλα του στην εταιρία και να γνωρίζουν οι οδηγοί κάθε φορά για ποιον συγκεκριμένο πελάτη πρόκειται.

Πλέον μπορείτε να καλείτε το ταξί σας, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, γρήγορα κι ανέξοδα, με τη χρήση smartphone!

Μπορείτε ακόμη και να κλείνετε τα ραντεβού σας για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα, χωρίς απολύτως ΚΑΜΙΑ πρόσθετη ΧΡΕΩΣΗ!

Σας παρέχονται πολλαπλές ευκολίες αναφορικά με την μετακίνησή σας!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Κάνοντας κράτηση από το Mobile Application η ελάχιστη χρέωση είναι 3,47 € και όχι 5 € που ίσχυε μέχρι τώρα.

Επισημαίνουμε ότι οι διαδρομές που πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας έχουν σαν ελάχιστη χρέωση τα 5 €.

Ποτέ άλλοτε η εύρεση ενός ταξί δεν ήταν πιο απλή.

Παρακάτω αναγράφονται οι περισσότερο βασικές λειτουργίες:

  • Δεν χρειάζεται να αναζητάτε πλέον οδό κι αριθμό γιατί ο δορυφόρος εντοπίζει αμέσως την ακριβή τοποθεσία σας.
  • Εντοπίζετε τους πιο κοντινούς οδηγούς στην περιοχή που βρίσκεστε.
  • Λαμβάνεται τα στοιχεία του οδηγού που έρχεται να σας παραλάβει (αριθμός πινακίδας, ονοματεπώνυμο, χαρακτηριστικό του στην εταιρία, όπως αυτό αναγράφεται στο πίσω τζάμι.)
  • Σας δίνεται η ευκαιρία να έχετε πρόσβαση στο Ιστορικό των Διαδρομών που έχετε πραγματοποιήσει.

Με αυτό το σύστημα επιτυγχάνεται η βέλτιστη οργάνωση και συντονισμός των οχημάτων και των οδηγών και απλοποιείται το σύστημα κλήσης και κράτησης ταξί και εξυπηρέτησης των πελατών.

Το φιλικό προς τον χρήστη σύστημα επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση, επεξεργασία, καταγραφή και ανάλυση μέσω διαδικτύου των δεδομένων που αφορούν τη θέση και την κατάσταση των ταξί επισημαίνοντας ταυτόχρονα εάν το ταξί είναι «ελεύθερο» ή ήδη εξυπηρετεί άλλο πελάτη.

Με τον τρόπο αυτό σε περίπτωση που ένα ταξί ήδη εξυπηρετεί άλλο πελάτη εμφανίζεται ως απασχολημένο και επιτυγχάνεται καλύτερος συντονισμός από το κέντρο και πιο σωστή επιλογή από τον ίδιο τον πελάτη σε περίπτωση που καλεί απευθείας το ταξί μέσω του SmartPhone που διαθέτει.

Αυτές και πολλές ακόμη δυνατότητες κι ευκολίες προσφέρονται με ελάχιστα μόλις κλικ, από έμπειρους οδηγούς που συνεργάζονται με μία αξιόπιστη και συνεπή εταιρία παγκόσμιας φήμης, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1982, κι εξακολουθεί να λαμβάνει τα εύσημα των πελατών της για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της!