Επικοινωνήστε μαζί μας: (+30) 210 41 15 200

Πρώτη τηλεφωνική συνομιλία Πούτιν-Ζελένσκι

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμρ Πούτιν είχε για πρώτη φορά τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, με τον οποίο συζήτησε

θέματα που αφορούν την διευθέτηση της κρίσης στην ανατολική Ουκρανία, το ζήτημα της ανταλλαγής Ρώσων και Ουκρανών που κρατούνται σε κάθε χώρα, όπως και η συνέχιση των επαφών στο πλαίσιο του σχήματος της Νορμανδίας. 

Στο θέμα της σημερινής αυτής συνομιλίας και στο περιεχόμενο της, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, επισημαίνοντας ότι η τηλεφωνική συνομιλία έγινε με πρωτοβουλία της ουκρανικής πλευράς.

«Συζητήθηκαν ζητήματα διευθέτησης της κρίσης στην νότιο-ανατολική Ουκρανία και από κοινού ενέργειες για την επιστροφή ατόμων που κρατούνται και από τις δύο πλευρές», δήλωσε ο Πεσκόφ, προσθέτοντας ότι «επιτεύχθηκε συμφωνία για την συνέχιση αυτής της δραστηριότητας σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων».

Ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου προέδρου δήλωσε ότι «συζητήθηκε επίσης η δυνατότητα συνέχισης των επαφών στο πλαίσιο του σχήματος της Νορμανδίας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Διαβάστε Περισσότερα: Πρώτη τηλεφωνική συνομιλία Πούτιν-Ζελένσκι

Υπηρεσίες

Online Κράτηση!

image-online

Κάντε τώρα online κράτηση άμεσα, γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία.

Κράτηση

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. δείτε περισσότερα...