Επικοινωνήστε μαζί μας: (+30) 210 41 15 200

Εurovision Αντίστροφη μέτρηση για τους ημιτελικούς video

Απόψε στις 10 το βράδυ, θα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη τελική πρόβα του Πρώτου Ημιτελικού, την οποία παρακολούθησαν μέσω κλειστού κυκλώματος οι Επιτροπές

των χώρων που συμμετέχουν σ’ αυτόν και τρεις Επιτροπές των χωρών (Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ), που συμμετέχουν απευθείας στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου.

Το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίσει αύριο, Τρίτη 14 Μαΐου 2019, στον Πρώτο Ημιτελικό, ο οποίος θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2 και την ΕΡΤHD, ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, καθώς και διαδικτυακά από την υπηρεσία WebTV στο www.ert.gr στις 10 το βράδυ.

Μετά το τέλος του Πρώτου Ημιτελικού, οι καλλιτέχνες των χωρών που προκρίθηκαν θα δώσουν συνέντευξη Τύπου και θα κληρωθεί η σειρά με την οποία θα εμφανιστούν στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου.

Τη βαθμολογία της Κριτικής Επιτροπής στον Τελικό θα ανακοινώσει ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας του metal rock Gus G (Κώστας Καραμητρούδης).

Στο σχολιασμό και στην παρουσίαση των δύο Ημιτελικών και του Τελικού θα είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Στη ραδιοφωνική μετάδοση για το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, θα είναι ο Δημήτρης Μεϊδάνης.

Πηγή:ΕΡΤ

www.ert.gr

Διαβάστε Περισσότερα: Εurovision Αντίστροφη μέτρηση για τους ημιτελικούς video

Υπηρεσίες

Online Κράτηση!

image-online

Κάντε τώρα online κράτηση άμεσα, γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία.

Κράτηση

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. δείτε περισσότερα...