Επικοινωνήστε μαζί μας: (+30) 210 41 15 200

Ο επαγγελματικός θαλάσσιος τουρισμός στην «East Med Yacht Show 2019 video

Πόλο έλξης για τουλάχιστον 3.000 επισκέπτες αποτελεί η έκθεση επαγγελματικών σκαφών αναψυχής, η οποία λειτουργεί απο την Παρσκευή, στη Μαρίνα της Ζέας, στον Πειραιά.

‘Όλοι στον
επαγγελματικό θαλάσσιο τουρισμό εκτιμούν ότι  και το 2019 θα είναι μια εξαιρετική χρονιά στη χώρα μας. Στελέχη του κλάδου σημειώνουν ότι πέρυσι ήταν μια εξαιρετική χρονιά όσον αφορά τις ναυλώσεις όλων των ειδών σκαφών και μία από τις καλύτερες των τελευταίων ετών.

H 18η Έκθεση Επαγγελματικών Επανδρωμένων Πλοίων Αναψυχής «East Med Yacht Show 2019» διεξάγεται από 10 έως και 13 Μαΐου.

Ο υπουργός  Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης τόνισε ότι η πολιτική του υπουργείου στο συγκεκριμένο τομέα στοχεύει στο να στηρίξει τον κλάδο για την ασφαλή και νόμιμη λειτουργία του αλλά και να τον διευκολύνει με τα πάσης φύσεως γραφειοκρατικά θέματα.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού   Αντώνης Στελλιάτος επεσήμανε πως ο σκοπός της έκθεσης είναι «να διαφημίσουμε το προϊόν μας, το ελληνικό επαγγελματικό σκάφος και όχι μόνο. Να αναδείξουμε στους ξένους τουρίστες ότι η Ελλάδα μας είναι ο μοναδικός προορισμός για θαλάσσιο τουρισμό και yachting».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές η έκθεση θέτει για μία ακόμη φορά υψηλούς στόχους και αποσκοπεί σε: Τόνωση του ποιοτικού θαλάσσιου τουρισμού, αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών των πλοίων αναψυχής, βελτίωση της θέσης της Ελλάδας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, καθιέρωση της Ελλάδας ως μόνιμου και συνεχούς τουριστικού προορισμού, ανάπτυξη του δείκτη της ανταγωνιστικότητας σε σχέση με το ποιοτικό και εξειδικευμένο στοιχείο του θαλάσσιου τουρισμού, δημιουργία συνεργασιών με φορείς από το εξωτερικό, διεύρυνση των συνεργασιών και με άλλους ελληνικούς φορείς, που δραστηριοποιούνται με, σεβασμό και σοβαρότητα στην ελληνική τουριστική αγορά.

Ρεπορτάζ: Νίκος Καπόγλης 

www.ert.gr

Διαβάστε Περισσότερα: Ο επαγγελματικός θαλάσσιος τουρισμός στην «East Med Yacht Show 2019 video

Υπηρεσίες

Online Κράτηση!

image-online

Κάντε τώρα online κράτηση άμεσα, γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία.

Κράτηση

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. δείτε περισσότερα...