Επικοινωνήστε μαζί μας: (+30) 210 41 15 200

«Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα από τους Γιατρούς του Κόσμου

Για άλλη μία φορά, την περίοδο των εορτών οι Γιατροί του Κόσμου, υλοποιούν μία πρωτοβουλία αλληλεγγύης για τα παιδιά. «Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα», θα

«στολίζεται» από πράξεις έμπρακτης αλληλεγγύης. Είναι η ένατη συνεχόμενη χρονιά που θα υλοποιηθεί η συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους: «Με στόχο τη συλλογή γάλακτος για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, αλλά και τροφίμων και φαρμάκων με μακρά λήξη, διεξάγουμε τη δική μας χριστουγεννιάτικη γιορτή πλαισιωμένη από διάφορες καλλιτεχνικές δράσεις και δρώμενα που θα προσφέρουν χαρά στους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους μας.

Στην Αθήνα, η δράση θα πραγματοποιηθεί στα Προπύλαια (μετρό Πανεπιστήμιο), στις 14 Δεκεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ στη Θεσσαλονίκη το Δέντρο μας θα στολιστεί στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας, στις 7 Δεκεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Παράλληλα, στα Προπύλαια, θα λειτουργεί σπιτάκι των Γιατρών του Κόσμου με χριστουγεννιάτικα είδη από τις 10 Δεκεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2018, από τις 09:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

Η συμμετοχή και η έμπρακτη υποστήριξη όλων είναι απαραίτητη και πολύτιμη. Προσφέροντας απλώς ένα κουτί γάλα εβαπορέ μπορούμε όλοι να συμβάλουμε στην καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών των μικρών παιδιών και των οικογενειών που το έχουν ανάγκη».

www.ert.gr

Διαβάστε Περισσότερα: «Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα από τους Γιατρούς του Κόσμου

Υπηρεσίες

Online Κράτηση!

image-online

Κάντε τώρα online κράτηση άμεσα, γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία.

Κράτηση

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. δείτε περισσότερα...