Επικοινωνήστε μαζί μας: (+30) 210 41 15 200

Στα δικαστήρια η ΟΜΕ-ΟΤΕ για τα μισθολογικά κλιμάκια

Συνεχίζεται η προσπάθεια της ομοσπονδίας εργαζομένων στον όμιλο ΟΤΕ για διεκδικήσεις που σχετίζονται με τα μισθολογικά κλιμάκια των εργαζομένων. Πρόσφατα υπήρξε και μία δικαστική

εξέλιξη για τα θέματα αυτά.

Όπως αναφέρει η ΟΜΕ-ΟΤΕ σε ανακοίνωσή της: «Μία από τις κορυφαίες διεκδικήσεις μας το τελευταίο διάστημα είναι αυτή των μισθολογικών κλιμακίων. Πέρα από τo συνεχές και διαρκές αίτημά μας, στη διοίκηση και την κυβέρνηση, έχουμε όπως γνωρίζετε καταφύγει και στη δικαστική οδό, μέσω μαζικών αγωγών που έχουν κατατεθεί από συναδέλφους μας.

Προσφάτως ενημερωθήκαμε για τις πρωτόδικες αποφάσεις των δύο πρώτων αγωγών που είχαν κατατεθεί στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου. Πιστεύουμε ότι οι αποφάσεις αυτές δεν απέδωσαν δικαιοσύνη. Η ίδια δικαστής που αξιολόγησε και τις δύο αγωγές με το ίδιο ακριβώς αβάσιμο σκεπτικό, απορρίπτει τις διεκδικήσεις μας αναπτύσσοντας μάλιστα και μία πολιτική επιχειρηματολογία περί κρίσης, μνημονίων, καταλήγοντας σε απαράδεκτες για τους εργαζόμενους αποφάσεις».

Συνεχίζοντας η ΟΜΕ-ΟΤΕ τονίζει πως: «Είμαστε σίγουροι ότι η συνέχεια θα είναι διαφορετική και θα βρεθούν δικαστικοί λειτουργοί που θα αξιολογήσουν ορθά και ανεπηρέαστοι από πολιτικές και επιχειρηματικές σκοπιμότητες τα δίκαια αιτήματά μας. Ο δρόμος είναι δύσκολος και ανηφορικός, όμως με συσπείρωση και πίστη γύρω από τα Σωματεία και την Ομοσπονδία μας θα νικήσουμε.

Απομονώνουμε τις γνωστές φωνές διάσπασης και λαϊκισμού που χαιρέκακα πανηγυρίζουν, ενώ λάμπουν δια της απουσίας τους από όλους τους αγώνες μας. Σε αυτή τη μάχη είμαστε όλοι μαζί και όλοι μαζί θα την κερδίσουμε. Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Θα εξαντλήσουμε όλους τους βαθμούς νόμιμης δικαιοδοσίας μας».

www.ert.gr

Διαβάστε Περισσότερα: Στα δικαστήρια η ΟΜΕ-ΟΤΕ για τα μισθολογικά κλιμάκια

Υπηρεσίες

Online Κράτηση!

image-online

Κάντε τώρα online κράτηση άμεσα, γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία.

Κράτηση

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. δείτε περισσότερα...