Επικοινωνήστε μαζί μας: (+30) 210 41 15 200

24ωρη απεργία πρωτοβάθμιων σωματείων για ΣΣΕ την 1η Νοεμβρίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή προσπάθεια πρωτοβάθμιων σωματείων από διαφορετικούς κλάδους με στόχο τη διεκδίκηση υπογραφής ΣΣΕ.

Ήδη ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών

Μέσων Αττικής, ανακοίνωσε απεργιακή κινητοποίηση για την 1η Νοεμβρίου, ημέρα που θα απεργήσουν και τα υπόλοιπα σωματεία που έχουν αντίστοιχο βηματισμό.

Συγκεκριμένα ο σύλλογος αναφέρει: «κηρύσσουμε 24ωρη απεργία για την Πέμπτη 1 Νοέμβρη 2018 στον κλάδο του βιβλίου, σε βιβλιοπωλεία, βιβλιοχαρτοπωλεία, εκδοτικούς οίκους, αποθήκες εκδοτικών οίκων, αποθήκες χονδρικής πώλησης βιβλίων, επιχειρήσεις ηλεκτρονικής πώλησης βιβλίων και στα πολυκαταστήματα public του Νομού Αττικής στο πλαίσιο του διαχρονικού αγώνα μας για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας σύμφωνες με τις ανάγκες μας.

Απεργιακή συγκέντρωση: 11πμ, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (Σόλωνος και Ασκληπιού).

Η απεργία αυτή γίνεται και στο πλαίσιο της πολύμηνης πλέον (από τις αρχές του περασμένου Καλοκαιριού) κοινής προσπάθειας κι άλλων κλαδικών κι επιχειρησιακών εργατικών σωματειών για μια διακλαδική απεργία οργανωμένη «από τα κάτω» . Και ήδη για την 1η Νοέμβρη έχει κηρυχτεί απεργία και σε άλλους κλάδους».

Σχετικές ειδήσεις:

Απεργία των βιβλιοϋπαλλήλων την 1η Νοεμβρίου για ΣΣΕ

ΣΣΕ με διακλαδική απεργία διεκδικούν πρωτοβάθμια σωματεία

Πρωτοβουλία σωματείων για διακλαδική απεργία την Πέμπτη 1 Νοέμβρη 2018

 

www.ert.gr

Διαβάστε Περισσότερα: 24ωρη απεργία πρωτοβάθμιων σωματείων για ΣΣΕ την 1η Νοεμβρίου

Υπηρεσίες

Online Κράτηση!

image-online

Κάντε τώρα online κράτηση άμεσα, γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία.

Κράτηση

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. δείτε περισσότερα...