Επικοινωνήστε μαζί μας: (+30) 210 41 15 200

Ναύπακτος Οι νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία του πολίτη

Πρωτοπορώντας  και ενσωματώνοντας νέες τεχνολογίες στις διοικητικές του δομές o Δήμος Ναυπακτίας    υιοθετεί την χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας επικοινωνίας, καταγραφής και

παρακολούθησης αιτημάτων καθημερινότητας δημοτών και διάδρασης Δήμου – Δημότη «novoville».

Ο Δημότης αλλά και ο επισκέπτης του Δήμου θα μπορεί πλέον με την χρήση του κινητού του τηλεφώνου να δηλώνει σε πραγματικό χρόνο προβλήματα που συναντά στην καθημερινότητα του στην πόλη λαμβάνοντας τοποθεσία, φωτογραφία και τύπο του προβλήματος και να στέλνει στις υπηρεσίες του Δήμου άμεσα και χωρίς κόστος ή γραφειοκρατικές διαδικασίες όλα τα ζητήματα που τον αφορούν.   Κάθε φορά που ένα ζήτημα επιλύεται ο Δημότης λαμβάνει ζωντανή ενημέρωση στο κινητό του τηλέφωνο!

Παράλληλα, ο Δήμος θα μπορεί να ενημερώνει και να επικοινωνεί με τους δημότες και επισκέπτες του για όλα τα δρώμενα που λαμβάνουν χώρα μέσω της αποστολής νέων, ανακοινώσεων, καθώς και να ζητά την γνώμη τους για θέματα ποικίλης θεματολογίας με την διεξαγωγή μικρών δημοσκοπήσεων.

Χρήσιμα τηλέφωνα, συχνές ερωτήσεις και σημεία ενδιαφέροντος του Δήμου θα ανανεώνονται ζωντανά και θα είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής.

«Ο Δήμος μας πρωτοπορεί… Οι νέες τεχνολογίες γίνονται το όχημα μας για μια νέα αντίληψη διοίκησης των δημοτικών πραγμάτων και εξυπηρέτησης του πολίτη κάνοντας ακόμα ένα βήμα στην συμμετοχική διαχείριση του κοινού μας χώρου, της πόλης μας. Παράλληλα, ανοίγουμε ένα νέο άμεσο και σύγχρονο κανάλι επικοινωνίας και διάδρασης  μεταξύ Δήμου και δημοτών, οδεύοντας προς το μέλλον μαζί…» σημείωσε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος.

Η εφαρμογή «novoville» είναι ήδη διαθέσιμη για «κατέβασμα» για τηλέφωνα smartphones με λογισμικό Apple iOS και Google Android, εντελώς δωρεάν.

Nίκη Παπαδούλα

www.ert.gr

Διαβάστε Περισσότερα: Ναύπακτος Οι νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία του πολίτη

Υπηρεσίες

Online Κράτηση!

image-online

Κάντε τώρα online κράτηση άμεσα, γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία.

Κράτηση

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. δείτε περισσότερα...