• Μεσολογγίου 46, Πειραιάς
  • 24 Ώρες
  • 210 41 15 200

Αδειοδότηση επανεκκίνησης αγώνων στις αρχές Ιουνίου

Η ΟΜΑΕ, σε συνεργασία με το ΣΟΑΑ, μετά από ενημέρωση του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη έλαβε τη διαβεβαίωση ότι η αδειοδότηση για την επανεκκίνηση των αγώνων του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού θα πραγματοποιηθεί εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουνίου. Είναι καθήκον όλων όσων ασχολούμαστε με τους αγώνες αυτοκινήτου και Karting να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας sports.ert.gr.
Περισσότερα

2021, όλα ήταν ένα ψέμα;

Σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη (Η Καθημερινή, 29.05.20) ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ   Η ΚΘΗΜΕΡΙΝΗ Η παραίτηση της Μαρίας Ευθυμίου από τη μία, που προσάπτει… The post 2021, όλα ήταν ένα ψέμα; appeared first on Times News.
Περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού 2020: Tο Doodle της Google για τα παιδιά όλου του κόσμου

Η 1η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως «Παγκόσμια ημέρα του Παιδιού», το 1925 από την Παγκόσμια Συνέλευση για την ευημερία του παιδιού της… The post Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού 2020: Tο Doodle της Google για τα παιδιά όλου του κόσμου appeared first on Times News.
Περισσότερα

ΗΠΑ: Χιλιάδες αστυνομικοί και στρατιώτες στις μεγάλες πόλεις

Χιλιάδες αστυνομικοί και στρατιώτες περιπολούν στις μεγάλες αμερικανικές πόλεις, την επομένη μίας ακόμη νύκτας διαδηλώσεων κατά του ρατσισμού που εκτράπηκαν σε βίαιες… The post ΗΠΑ: Χιλιάδες αστυνομικοί και στρατιώτες στις μεγάλες πόλεις appeared first on Times News.
Περισσότερα

Χρ. Δήμας: Το ΕΛΚΕΘΕ σημείο αναφοράς στη μελέτη του θαλάσσιου περιβάλλοντος στη νοτιοανατολική Ευρώπη

«Υπογράψαμε συμφωνία, το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με την Τράπεζα Επενδύσεων για την αγορά ενός νέου ωκεανογραφικού σκάφους καθιστώντας με αυτό τον… The post Χρ. Δήμας: Το ΕΛΚΕΘΕ σημείο αναφοράς στη μελέτη του θαλάσσιου περιβάλλοντος στη νοτιοανατολική Ευρώπη appeared first on Times News.
Περισσότερα

Έζωσαν οι κάμερες τα σχολεία μας σαν φίδια

Γράφει ο Δημήτρης Δόγκας Οι κάμερες στις μέσα τάξεις δεν λειτούργησαν. Όμως στα σχολεία του Δήμου Αλίμου λειτουργούν ήδη αυθαίρετα στα προαύλια… The post Έζωσαν οι κάμερες τα σχολεία μας σαν φίδια appeared first on Times News.
Περισσότερα